Your browser fingerprint:

Refflor Forte copii + Refflor Forte

ProFecund

 

41.90 lei
35.62 lei
- +
Trei tulpini distincte de bacterii benefice. Refflor Forte contine 10 miliarde de culturii vii, iar Refflor Forte copii contine 5 miliarde de culturi vii.

Disponibilitate:  in stoc
truck SVG

Livrare in 24-48 de ore

credit card SVG

Plata cu cardul securizata sau plata la livrare

box SVG

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei

Refflor Forte contine trei dintre cele mai studiate tulpini de bacterii benefice, si anume: Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus helveticus HA-122 si Lacticaseibacillus paracasei HA-108, regasite in flora intestinala sanatoasa, in mod natural. Sanatatea florei intestinale este foarte importanta in asigurarea unui tranzit intestinal eficient, normalizarea scaunelor si imbunatatirea starii generale a organismului.

Refflor Forte Copii contine trei dintre cele mai studiate tulpini de bacterii benefice: Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus si Lactobacillus rhamnosus, regasite in mod natural in flora intestinala sanatoasa. Sanatatea florei intestinale este foarte importanta in asigurarea unui tranzit intestinal eficient si a starii generale bune a organismului.

Numarul de microorganisme vii din flora intestinala normala poate fi afectat de mai multi factori externi, cum sunt diversificarea alimentatiei sugarului sau utilizarea de antibiotic. Consecintele afectarii florei intestinale din motivele enumerate pot fi: diaree, constipatie, colici, balonare.

Refflor Forte:

Prin continutul sau de tulpini de bacterii benefice: Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus helveticus HA-122 si Lacticaseibacillus paracasei HA-108, Refflor Forte contribuie la refacerea si mentinerea echilibrului florei intestinale, inclusiv in timpul si dupa administrarea de antibiotice.

 

Refflor Forte copii:

  • Prin continutul sau de tulpini de bacterii benefice: Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus si Lactobacillus rhamnosus, Refflor Forte Copii contribuie la refacerea si mentinerea echilibrului florei intestinale, inclusiv in timpul si dupa administrarea de antibiotice.
  • Refflor Forte Copii poate fi utilizat inca din prima saptamana de viata extrauterina. Lactobacilii din compozitia sa, alaturi de microorganismele din laptele matern, sustin dezvoltarea florei intestinale a nou-nascutului, etapa deosebit de importanta in cresterea sa. O flora intestinala echilibrata este, de asemenea, importanta pe tot parcursul copilariei, datorita relatiei directe cu sistemul imunitar. Bifidobacteriile din flora intestinala normala lupta impotriva colonizarii intestinului de catre microorganisme patogene, prin mecanism de competitie pentru nutrienti si locuri de atasare.

Refflor Forte:

Refflor Forte poate fi utilizat in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice, pentru diminuarea efectului acestora de distrugere a florei intestinale si/sau in tulburari de tranzit (balonare, constipatie, diaree).

Refflor Forte copii:

Refflor Forte copii poate fi utilizat pentru asigurarea unui tranzit intestinal optim, normalizarea scaunelor prea dese sau prea rare ale copilului si mentinerea echilibrului florei intestinale, inclusiv in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

 

Refflor Forte:

Adulti si copii peste 12 ani: se recomanda utilizarea a 1-2 capsule pe zi (sau conform recomandarii consultantului de specialitate). Produsul poate contine urme de soia si derivate de lapte.

Forma de prezentare

Cutie cu 10 capsule vegetale.

Atentionari

Nu se recomanda utilizarea de catre persoanele alergice la derivate de soia si lapte sau la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, se recomanda consultarea unui specialist inainte de utilizarea produsului.

Refflor Forte copii:

  • Se recomanda jumatate de plic pe zi, la copii cu varsta sub 1 an (sau conform recomandarii consultantului de specialitate).
  • Se recomanda 1-2 plicuri pe zi, la copii cu varsta peste 1 an, in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

Se va dizolva continutul plicului intr-un pahar cu lapte, ceai sau apa calduta si se va consuma imediat. Poate contine urme de soia si derivate din lapte.

Forma de prezentare

Cutie cu 10 plicuri.

Atentionari

A nu se utiliza de catre persoanele care prezinta hipersensibilitate/alergie la oricare dintre ingredientele produsului sau de catre persoanelor alergice la derivate de soia si lapte. In cazul in care sunteti insarcinata sau alaptati, consultati specialistul inainte de utilizarea acestui produs.

Refflor Forte - Ingrediente active (per capsula)

10 miliarde culturi vii de:

  • Bifidobacterium bifidum                           15%
  • Lactobacillus helveticus HA-122              60%
  • Lacticaseibacillus paracasei HA-108       25%

 

Refflor Forte copii - Ingrediente active (per plic)

5 miliarde culturi vii de:

  • Bifidobacterium infantis                    15%
  • Lactobacillus acidophilus                 30%
  • Lactobacillus rhamnosus                  55%


  29.00  lei


-
+

  53.00  lei


-
+

  97.00  lei


-
+

 
 

Alatura-te comunitatii Facebook/Proimunitate

Iti promitem ca te vom tine la curent cu cele mai noi informatii si cu toate ofertele promotionale.