Your browser fingerprint:

Refflor Forte, 10 caps.

ProFecund

 

19.00 lei
- +
Refflor® Forte contine trei dintre cele mai studiate tulpini de bacterii benefice, si anume: Bifidobacterium bifidum,  Lactobacillus helveticus HA-122, Lacticaseibacillus paracasei HA-108, regasite in flora intestinala sanatoasa, in mod natural.

Disponibilitate:  in stoc
truck SVG

Livrare in 24-48 de ore

credit card SVG

Plata cu cardul securizata sau plata la livrare

box SVG

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei

Refflor® Forte contine trei dintre cele mai studiate tulpini de bacterii benefice, si anume: Bifidobacterium bifidum,  Lactobacillus helveticus HA-122, Lacticaseibacillus paracasei HA-108, regasite in flora intestinala sanatoasa, in mod natural.

Sanatatea florei intestinale este foarte importanta in asigurarea unui tranzit intestinal eficient, normalizarea scaunelor, imbunatatirea starii generale a organismului, precum si datorita relatiei sale directe cu sistemul imunitar.

Numarul de microorganisme vii din flora intestinala normala poate fi afectat de mai multi factori externi, precum: administrarea de antibiotic, stresul cotidian, schimbarea mediului obisnuit in timpul calatoriilor, diete alimentare dezechilibrate.

Prin continutul sau de tulpini de bacterii benefice: Bifidobacterium bifidum,  Lactobacillus helveticus HA-122, Lacticaseibacillus paracasei HA-108, Refflor® Forte contribuie la refacerea si mentinerea echilibrului florei intestinale, inclusiv in timpul si dupa administrarea de antibiotice.

Refflor® Forte poate fi utilizat in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice, pentru diminuarea efectului acestora de distrugere a florei intestinale si/sau in tulburari de tranzit (dureri abdominale, balonare, constipatie, diaree).

Adulti si copii peste 12 ani: se recomanda utilizarea a 1-2 capsule pe zi (sau conform recomandarii consultantului de specialitate).

In cazul in care se foloseste concomitent cu un antibiotic, se recomanda utilizarea Refflor® Forte la o distanta de minimum 2 ore inainte sau dupa acesta.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 capsule vegetale.

Atentionari: Nu se recomanda utilizarea de catre persoanele alergice la derivate de soia si lapte sau la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, se recomanda consultarea unui specialist inainte de utilizarea produsului.

Ingrediente active (per capsula)

10 miliarde culturi vii de:

  • Bifidobacterium bifidum                                                   15%
  • Lactobacillus helveticus HA-122                                      60%
  • Lacticaseibacillus paracasei HA-108                               25%


  29.00  lei


-
+

  33.00  lei


-
+

 
 

Alatura-te comunitatii Facebook/Proimunitate

Iti promitem ca te vom tine la curent cu cele mai noi informatii si cu toate ofertele promotionale.