Your browser fingerprint:

Refflor Forte, 10 caps.

In timpul si dupa tratamentul cu antibiotice

 
ProFecund

Refflor Forte, 10 caps.

 

Refflor® Forte contine trei dintre cele mai studiate tulpini de microorganisme vii, si anume: B. bifidum, L. acidophilus si L. casei, regasite in flora intestinala sanatoasa, in mod natural.

Sanatatea florei intestinale este foarte importanta in asigurarea unui tranzit intestinal eficient, normalizarea scaunelor, imbunatatirea starii generale a organismului, precum si datorita relatiei sale directe cu sistemul imunitar.

Numarul de microorganisme vii din flora intestinala normala poate fi afectat de mai multi factori externi, precum: administrarea de antibiotic, stresul cotidian, schimbarea mediului obisnuit in timpul calatoriilor, diete alimentare dezechilibrate.

Prin continutul sau de tulpini probiotice: B. bifidum, L. acidophilus si L. Casei, Refflor® Forte contribuie la refacerea si mentinerea echilibrului florei intestinale, inclusiv in timpul si dupa administrarea de antibiotice.

Refflor® Forte poate fi utilizat in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice, pentru diminuarea efectului acestora de distrugere a florei intestinale si/sau in tulburari de tranzit (dureri abdominale, balonare, constipatie, diaree).

Adulti si copii peste 12 ani: se recomanda utilizarea a 1-2 capsule pe zi (sau conform recomandarii consultantului de specialitate).

In cazul in care se foloseste concomitent cu un antibiotic, se recomanda utilizarea Refflor® Forte la o distanta de minimum 2 ore inainte sau dupa acesta.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 capsule.

Atentionari: Nu se recomanda utilizarea de catre persoanele alergice la derivate de soia si lapte sau la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, se recomanda consultarea unui specialist inainte de utilizarea produsului.

Ingrediente active (per capsula)

10 miliarde culturi vii de:

  • Bifidobacterium bifidum                                                   15%
  • Lactobacillus acidophilus                                                 60%
  • Lactobacillus casei                                                           25%

Pret 19.40 lei


Livrare gratuita in ROMANIA doar pentru valori mai mari de 150 lei

Te-ar putea interesa si

- 15%

Refflor Forte copii + Refflor Forte

41.90  lei
  35.62 


Trei tulpini distincte de bacterii prietenoase. Refflor Forte contine 10 miliarde de culturii vii, iar Refflor Forte copii contine 5 miliarde de culturi vii.

Refflor Forte Copii, 10 plicuri
  22.50 


Refflor® Forte Copii contine trei dintre cele mai studiate tulpini de microorganisme vii: Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus si Lactobacillus rhamnosus, regasite in flora intestinala sanatoasa, in mod natural.

- 20%

Refflor Bebe + Refflor Choco + Refflor Combo

110.60  lei
  88.48 


Pachet Echilibru intestinal pentru sugari, copii si adulti.

2 + 1 Cadou

Refflor Choco 2+1 cadou

116.70  lei
  77.80 


Contine tulpina probiotica si vitamina D3, in ciocolata delicioasa. Oferta speciala: platesti doua cutii, iar a treia iti este oferita cadou.

2 + 1 Cadou

ApiMag 2+1 cadou

85.50  lei
  57.00 


Contine Magneziu, Vitamina B6, Laptisor de Matca si Vitamina C. Creste nivelul de energie si vitalitatea organismului

2 + 1 Cadou

PropoGrip OMNIMUN 2+1 CADOU

119.70  lei
  79.80 


Formula complexa pentru sistemul imunitar. Ingrediente premium in concentratii mari.

 
 

Alatura-te comunitatii Facebook/Proimunitate

Iti promitem ca te vom tine la curent cu cele mai noi informatii si cu toate ofertele promotionale.