Your browser fingerprint:

Beta-glucanul

Un erou de noua generatie


Beta-glucanul, o inovatie in sustinerea sistemului imunitar

 

Beta-glucanul este o substanta glucida ce se gaseste, in mod natural, in cateva alimente, precum: ovazul, orzul, secara, cat si in peretii celulari ai anumitor ciuperci, drojdii, alge sau plante.

Cercetarile definesc acest ingredient drept o inovatie in sustinerea echilibrului sistemului imunitar, principala lui functie constand in activarea unor celule cu rol imunitar, numite “macrofage”, care reprezinta prima linie de aparare a organismului. Rolul macrofagelor este de a identifica si de a distruge agentii patogeni (bacterii, virusuri, fungi, paraziti) si, in acelasi timp, de a mobiliza intregul sistem imunitar, in strategia de recunoastere si distrugere a microorganismelor invadatoare.

Efectele studiate si dovedite clinic ale beta-glucanului il fac sa fie indicat atat in preventie, pentru functionarea optima a sistemului imunitar, cat si in alte afectiuni, precum: raceala si gripa (mai ales in perioadele reci sau de tranzitie de la un anotimp la altul, cand, pe langa imunitatea scazuta, exista si riscul contagiozitatii), astm si alergii, infectii ale urechilor, boala Crohn, oboseala cronica, diabet, colesterol marit. De asemenea, este util pentru intarirea sistemului imunitar, in cazul persoanelor care se confrunta cu perioade de stres, efort fizic sau intelectual intens.

Datorita multiplelor sale beneficii, produsele ce contin beta-glucan pot fi considerate drept o noua generatie de produse cu efect imunostimulator.

PropoGrip OMNIMUN reprezinta un astfel de produs, avand o combinatie unica de 6 principii active, ce imbina proprietatile imunostimulatoare dovedite clinic ale complexului brevetat Wellmune® (1,3/1,6 beta-glucan), cu forma cea mai concentrata de propolis (tinctura de propolis 30%), Zinc si Seleniu din surse bioactive si doi antioxidanti puternici: Vitamina C si Vitamina B2, pentru potentarea actiunii de sustinere a sistemului imunitar.

Astfel, PropoGrip OMNIMUN este eficient atat in scop preventiv, pentru intarirea sistemului de aparare al organismului si reducerea incidentei racelilor si a gripei, cat si in fazele acute, pentru diminuarea inflamatiei cailor respiratorii superioare, a severitatii simptomelor si a duratei afectiunilor.
Alatura-te comunitatii Facebook/Proimunitate

Iti promitem ca te vom tine la curent cu cele mai noi informatii si cu toate ofertele promotionale.