Your browser fingerprint:

PropoGrip OMNIMUN

Formula unica si inovatoare pentru intarirea sistemului imunitar!

Abordare inovatoare eficienta

PropoGrip OMNIMUN este un complex imunostimulator inovator, dezvoltat de specialisti in domeniul sanatatii, in laboratoarele Hyllan Pharma, util atat in preventie, pentru intarirea sistemului imunitar, cat si in fazele acute ale infectiilor virale si bacteriene.

Ingredientele din surse organice si substantele active patentate, create de cercetatori cu expertiza internationala, prin procedee de inalta tehnologie, sunt atent selectate si dozate, asigurand rezultate remarcabile in stimularea sistemului imunitar.
Astfel, PropoGrip OMNIMUN asigura o eficacitate maxima cu o singura administrare pe zi.


Indicatii si beneficii

Acest supliment alimentar pentru imunitate este recomandat tinerilor cu varsta peste 16 ani, adultilor si varstnicilor, 1 plic pe zi, timp de 10 zile pe luna, fiind ideal pentru: 

 • Cresterea imunitatii si functionarea optima a mecanismelor de autoaparare ale organismului
 • Cresterea rezistentei organismului, in perioadele de tranzitie de la un anotimp la altul, precum si in sezonul rece
 • Reducerea incidentei infectiilor virale si bacteriene, ajutand celulele sistemului imunitar in respingerea si neutralizarea agentilor patogeni
 • Reducerea inflamatiei cailor respiratorii in gripe si viroze, a severitatii simptomelor si a duratei afectiunilor, in fazele acute
 • Mentinerea sanatatii membranelor mucoase (nazala, bucala, faringiana, traheala, pulmonara)
 • Imunitate scazuta, determinata de diferiti factori, inclusiv de efectele negative ale stresului asupra organismului, in timpul activitatilor fizice si mentale intense
 • Protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
 • Functionarea normala a sistemului nervos
 • Mentinerea metabolismului energetic normal
 • Carente de Vitamina C si/sau Zinc


Parerile celor care au folosit suplimentele noastre


Profita de oferta 2+1 CADOU si intareste-ti sistemul imunitar cu PropoGrip OMNIMUN

PropoGrip OMNIMUN 2+1 CADOU

PropoGrip OMNIMUN 2+1 CADOU
119.70  lei     79.80 lei 

Formula complexa pentru sistemul imunitar. Ingrediente premium in concentratii mari.


PropoGrip OMNIMUN

PropoGrip OMNIMUN
 
  39.90 lei 

Formula complexa pentru sistemul imunitar. Ingrediente premium in concentratii mari.Combinatie unica de ingrediente

Acest supliment alimentar pentru imunitate este recomandat tinerilor cu varsta peste 16 ani, adultilor si varstnicilor, 1 plic pe zi, timp de 10 zile pe luna, fiind ideal pentru:

PropoGrip OMNIMUN contine o combinatie complexa si unica de ingrediente, dozate in concentratii optime, care actioneaza sinergic, in sprijinul sistemului imunitar:

 • Beta-glucanul (1,3/1,6 beta-glucan, sub forma complexului activ brevetat Wellmune®) este o substanta glucidica, ce se gaseste in mod natural in cateva alimente, inclusiv in ovaz, secara, anumite plante, ciuperci sau drojdii si care reprezinta o inovatie in ceea ce priveste cresterea răspunsului imunitar față de agenții patogeni. Wellmune® are peste 10 studii clinice, cu rezultate care dovedesc proprietatile sale de intarire a imunitatii, de reducere a incidentei infectiilor virale si bacteriene, precum si a duratei si severitatii simptomelor asociate gripei si racelii, avand rol antiinflamator la nivelul cailor respiratorii superioare.
  *Wellmune® este o marca inregistrata a Kerry Group, Marea Britanie.
 • Vitamina C 1000 mg: o doza forte de Vitamina C are capacitatea de a sustine lupta cu agentii patogeni (virusuri, bacterii, ciuperci, paraziti) si de a mentine echilibrul dintre radicalii liberi si antioxidantii de la nivel celular. Vitamina C contribuie, de asemenea, la recuperarea rapida in perioada de convalescenta, fiind una dintre cele mai eficiente vitamine pentru imunitatea scazuta.
 • Zinc 10 mg, din surse organice (Lynside Forte 100K Zn): activeaza celulele T, responsabile de functionarea sistemului imunitar si de procesul de diviziune celulara. Un nivel scazut de Zinc poate favoriza cresterea riscului de aparitie a infectiilor in organism.

  • Seleniu 58 µg, din surse organice (Lynside Se 2000+): activeaza si stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar si determina sinteza enzimelor cu rol antioxidant.
  *Tehnologia patentata Lynside® asigura o biodisponibilitate crescuta la nivelul organismului, Zincul si Seleneiul obtinute pe cale organica avand un grad de absorbtie in organism mult mai mare comparativ cu cele de sinteza (obtinute in laborator).
 • Vitamina B2 (1,40 mg): contribuie la mentinerea sanatatii membranelor mucoase si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
 • Tinctura de propolis 30% actioneaza ca un tratament natural pentru imunitatea scazuta, fiind eficient atat in preventie, pentru stimularea sistemul imunitar, cat si curativ, datorita proprietatilor sale antiinflamatoare, antibacteriane, antivirale si analgezice.

Calitate controlata

PropoGrip OMNIMUN este produs sub stricta monitorizare permanenta a proceselor tehnologice si respecta cu rigurozitate cerintele GMP (Good Manufacturing Practice), conditie esentiala pentru fabricarea produselor medicamentoase. Mod de administrare

Se recomanda administrarea unui plic pe zi, persoanelor cu varsta peste 16 ani. Continutul plicului se dizolva intr-un pahar cu apa/ceai, la temperatura camerei sau prin dizolvarea pulberii direct sub limba.

Se consuma 10 plicuri pe luna, respectiv o cutie de PropoGrip OMNIMUN, care asigura cura completa pentru o luna. Se poate relua consumul, in aceeasi cura de 10 plicuri, luna urmatoare.

Forma de prezentare

Cutie cu 10 plicuri x 3,50 grame 


 

Oferta speciala

Profita de oferta 2+1 CADOU si intareste-ti sistemul imunitar cu PropoGrip OMNIMUN! O cutie de PropoGrip OMNIMUN reprezinta cura pentru o luna.

PropoGrip OMNIMUN 2+1 CADOU

PropoGrip OMNIMUN 2+1 CADOU
119.70  lei     79.80 lei 

Formula complexa pentru sistemul imunitar. Ingrediente premium in concentratii mari.


PropoGrip OMNIMUN

PropoGrip OMNIMUN
 
  39.90 lei 

Formula complexa pentru sistemul imunitar. Ingrediente premium in concentratii mari.


Alatura-te comunitatii Facebook/Proimunitate

Iti promitem ca te vom tine la curent cu cele mai noi informatii si cu toate ofertele promotionale.